Flow-med-byline-svart

ENERGIBEHANDLING & HEALING

Vad är healing?
För att vi ska må optimalt ska energin i vår energikropp flöda fritt, våra chakran vara balanserade samt livsenergin i våra meridiansystem gå i sin naturliga bana. Känslomässiga, fysiska och/eller mentala begränsningar beror på blockeringar dessa system.

Healingen går ut på att få dessa blockeringar att lösas upp och få energin att åter flöda naturligt.

Vad kan healing användas till?
Healing kan användas för släppa blockeringar/lager som hindrar oss från vår naturliga energi och ork, den hjälper oss att stressa av och är ypperlig när vi behöver återhämta oss efter en jobbig tid. Det kan också vara för att lindra eller ta bort smärta någonstans i kroppen som till exempel nacke, huvud, rygg. Healing hjälper att släppa blockeringar som skapats, rena och stärka ditt energifält samt balansera våra chakran.

Vilka är fördelarna med healing?
Healing betyder att göra hel. Den balanserar din kropps engergikanaler, din energikropp, dina chakran och jobbar för att återställa balansen på det emotionella, fysiska, mentala och andliga planet. Healing är en revitaliserande, 
avslappnande process på en djup nivå. Healingenergin finner den underliggande orsaken till dina mer direkta symtom och kan på så vis hjälpa kroppens eget självläkningssystem.