Flow-med-byline-svart

OM ANNIKA DÖSE

Jag heter Annika Döse och jobbar med olika energibehandlingar, healing och EFT. Jag har alltid gillat det här med alternativa behandlingsformer. Healing i sig är något som jag själv tidigare tyckt ha varit lite konstigt men så ramlade jag trots det in på området för några år sedan. Det visade sig att jag hade förmågan att ge healing och kände direkt att något hände inom mig; Jag hade hittat ett uttryck att kunna hjälpa människor, ett uttryck som också gav mig energi och kraft.

EFT är en behandlingsteknik och terapiform som länge intresserat mig och numer är jag certifierad coach genom EFT förbundet. Det är fascinerande att se hur effektiv denna behandlingsform är och hur mina klienter uppnår resultat snabbt på sådant de länge gått och burit på.

Det är en glädje att höra från mina klienter som berättar att de har fått orken tillbaka i sin utbrändhet, värk i axlar som lindrats och försvunnit, sömnproblem som reducerats  och lättnaden de känner efter att ha fått en hel natts sömn. Det är sånt här som driver mig att jobba vidare med dessabehandlingsformer. 

För att berätta lite om mig själv så har jag flyttat runt en hel del och bland annat bott i Göteborg, Florence i Italien och vackra Grebbestad. Men 2010 kände jag att jag ville landa i en stad där jag kunde bygga bo och valde därför min barndomsstad Lidköping. Det har jag inte ångrat en sekund. Jag stortrivs! Pricken över i är naturligtvis också att jag nu driver denna lilla firma och älskar varje minut av det!